Zile Ziraat Odası

Zile Ziraat Odası > Tarihçe

Tarihçe

Odamız İlçemizde 1963 yılından itibaren Ziraat Odası Başkanlığı adı altında kendi mülkiyetinde hizmet yapmaktadır.
Odamızda 3 memur , 1 Kepçe  Öperatörü 1 Pancar s,kme Makinası Öperatörü  ile çalışmakta olup  , Adnan Menderes Cad. E.S.O.İ. Binası kat: 1 Zile adresinde hizmetine devam etmektedir. Aynı adreste 6 adet büroya, Turhal yolu Fen Lisesi yanında 5273 M2  ve 389 M2  arsa alınmakla beraber çiftçilerimize ücretsiz olarak fare zehiri , Köy gezileri ile bilgilendirme ve arazi kontrolü ihtiyaçlarına binaen fidan, üzüm deveği budamaları bilgilendirilmesi ve bölgemize uyumlu olacak alternatif ürünlerin bilgilendirilmesi konusunda önderlik etmekte. Odamız bünyesinde bulunan şirket ortaklığı ile  gübre ilaç satışı ile  hizmetlerimize devam etmekteyiz.

Çiftçilerimize hizmet amaçlı 2 adet A4 kendi yürür pancar sökme makinası, 1 adet 4CX kazıyıcı yükleyici kepçe, 1 adet Taş Toplama makinası, 1 adet Toprak tesviye makinası, 1 adet Patates ekme ve 1 adet Patates sökme makinası ile hizmetine devam etmektedir.